MALMÖ

Professionell fönsterputs i Malmö Mer än en stad

Malmö är mer än en stad. Det är en stad fylld med människor där möten och möjligheter är centralt, precis som för oss. Våra kundmöten är centrala för oss, och det som gör Putsman ett strå vassare än våra konkurrenter är vår enastående service och vårt kundbemötande.
Vi på Putsman har lång erfarenhet inom branschen och vet exakt vad som krävs för att få skinande rena fönster. Det är vår kunniga personal, pressade priser och utomordentliga kundservice som gör oss till det självklara valet när du väljer fönsterputsare. Vi har putsat fönster i över 40 år; stora som små, många och få.
Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, kommuner och landsting. Vare sig du vill ha brådskande hjälp med att putsa fönsterna, eller om du är ute efter en kontinuerlig fönsterputsning, finns vi på Putsman här för att uppfylla dina önskemål. Vi har även kunskaper om hur man putsar ovanliga fönstermodeller och andra typer av specialputsning.
Putsman tar hänsyn och står bakom hållbarhetsfrågor som finns i vårt yrke. Vi väljer de material och metoder som ger minsta möjliga miljöpåverkan. Våra anställda på Putsman är noggrant utvalda och har skrivit ett sekretessavtal vid anställning. Vi vill att du som kund ska känna dig så trygg som möjlig när du anlitar oss.
Kontakta oss på Putsman idag! Vi tar an uppdrag i hela södra Sverige och efter noggrant och hårt arbete blir resultatet skinande rena fönster.
fonsterputsning bild1
RING OSS PÅ
0370-198 76
ADRESS

Järnvägsgatan 7,
331 30 Värnamo

SKICKA E-POST TILL OSS
info@putsman.se

HÖR AV DIG TILL OSS!

VI HJÄLPER DIG OM DU BEHÖVER HJÄLP MED FÖNSTERPUTS! BE OM OFFERT
PROVA PÅ PUTSNING