OM OSS

ÖVER 40 ÅR I BRANSCHEN - VI FINNS I SMÅLAND OCH HELA SÖDRA SVERIGE

Putsman har putsat fönster i över 40 år; för stora som små, många och få. Vi har en gedigen erfarenhet, adekvata verktyg, extraordinär kunskap och autentisk service för att uppfylla era önskningar.
Vi på Putsman brinner för för att du som kund ska vara nöjd med både service och utförandet av fönsterputsningen. Vi kan försäkra dig som kund att vår personal är exceptionellt kunniga, noggranna, trevliga och diskreta.

Vi har vårt huvudkontor i Småland men utför uppdrag i hela södra Sverige. Vi utför till exempel uppdrag i kommuner och områden som Bankeryd, Habo, Mullsjö, Bredaryd, Anderstorp, Gislaved, Ljungby, Bor, Rydaholm, Smålandsstenar, Reftele, Skillingaryd, Vaggeryd, Burseryd, Nässjö, Gränna, Taberg, Norrahammar, Huskvarna, Tenhult, Lekeryd, Forserum, Bottnaryd, Hestra, Gnosjö, Hillerstorp, Alvesta, Vislanda, Sävsjö, Ingelstad, Hovmantorp, Lessebo, Söraby, Grimslöv. Vi arbetar med allt från privatpersoner till mindre företag, landsting och kommuner. Vi klarar av att tvätta era fönster vare sig det handlar om en lägenhet, villa, kontor eller stora industrilokaler.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT
omoss
PROVA PÅ PUTSNING